ZADNJI DAN: ŠKOLA ANIMATORA ZA VODITELJE FORMACIJE SPLITSKO-DUBROVAČKOG PODRUČNOG BRATSTVA Rožat, 2. – 4. ožujka 2018.

ŠKOLA ANIMATORA ZA VODITELJE FORMACIJE SPLITSKO-DUBROVAČKOG PODRUČNOG BRATSTVA Rožat, 2. – 4. ožujka 2018. Domaćin Frama Rožat – Dubrovnik i područno vijeće organizirali su prijem 30-ak mladih voditelja područnih bratstava. Tjekom ova tri dana zajedništva u molitvi, predavanima i radu po grupama imali su pobožnost Križnog puta i sudjelovali su u našim misnim slavljima. Prenosimo Vam dio toga slavlja u riječi i slici. Za sve infotmacije obratiti se područnom vijećniku ovih mladih: Terezi Musladin, Luki Grgić, Zrinki Magazinović, Tei Obšivač i duhovnom asistentu: Fra Josip Repeša Promicatelj duhovnih zvanja Regionalni duhovni asistent FRAME Pučki misionar E-mail: frajosip@gmail.com

Drugog dana susreta pohodili su Grad Dubrovnik: knjižnicu, muzej i ljekarnu Male brače gdje ih je fra Jozo upoznao s ljekarništvom i bogatstvom Male braće. Razgledali su Grad i pozirali za uspomenu da su bili u Dubrovniku.

MISU U 11 SAT,I 4. oižujka predslavio je fra Jozo Sopta, župnik a propovijedao duhovni asistent FRAME fra Josip Repeša iz Sinja. Svirao je gosp. Božo na klavijaturama a na gitari Josipa Leho. Oni su zamjenili bolesne svirače. SVI FRAMAŠI s našom FRAMOM Rožat pjevali su prelijepo slaveći Gospodina baš kako to mladi znaju. Hvala za fotografije: fra Jozi, fra Josipu i Toniju Marić za video i fotografije. Hvala obiteljima koje su primile mlade na spavanje. Hvala sponzorima: Libertas, Pekara Mare, Rosa bianca (Maro Gončin) Klarisa obitelj Soldo i mnogi drugi koji ste nam pomogli ugostiti naše mlade framaše.

Više fotografija ovdje.