FRAMA ROŽAT

FRAMA ROŽAT SASTAJE SE
ČETVRTKOM u 20,30 sati
Pozivaju vas da i vi dođete.

 

obecanja-4

OBEĆANJA FRAME ROŽAT, 6. XI. 2016. Fra Jozo Sopta, župnik duhovni asistent je FRAME ROŽAT. Redovito se tjedno okupljaju četvrtkom u 20,30 sati jer imaju školu do 20 sati i nije moguće staviti susret. Srijedom vježba zbor pod vodstvom gosp. Milke Modrinić. Za obećanja su se spremali duhovnom obnovom u Pridvorju. Iako je bilo kišno vrijeme,došli su svi sa svojim roditeljima rodbinom i prijateljima na ovaj događaj obećanja.

Više fotografija ovdje.

FRAMA SUSRET 21. IV. 2016.

Iskusiti Božansko Milosrđe znači susresti Isusa, ali i pasti u velika iskušenja i bitke. Susret s Bogom jest milosrđe za koje smo predodređeni, no ako se ne uzdamo u stvarnu

snagu Božje ljubavi propast ćemo i skrenuti s našega puta.

Kada zaboravimo na Boga okrećemo se grijehu koji nas drži u svojoj mreži, zapetljane i izgubljene. S osjećajem potpune samoće tjera nas da kročimo nesigurnim stazama svijeta. No, onda, kao u nekoj bajci, nailazimo na sićušno zrno dobrote koje nam donosi spas, živog Isusa. To je poruka koju su nam na sinoćnjem susretu uputile tri sestre franjevke s Danača.
Svi mi lutamo ali i u tim lutanjima pronalazimo svijetlo koje nas ponovno vraća Isusu. Ohrabreni i ojačani našim slabostima, i mi trebamo postati svjetlo koje će drugima pokazati koliko je mislostiv Gospodin.

Jer: “On slabosti naše uze i boli ponese!” (Mt 8,17)

To su bile riječi i dojmovi naše sestre, framašice, Josipe Leho

frama rožat IMG_0547 2  U sklopu Molitvene inicijative „24 sata za Gospodina“ u crkvi Male braće, koje se održava 4. i 5. ožujka, sudjelovali su članovi Franjevačkoga svjetovnoga reda i FRAME iz naše župe. Tom prigodom mladi iz FRAME su pod vodstvom župnika posjetili poznatu Knjižnicu Male braće.

Ivan Pavao II je prilikom posjeta našoj zemlji naglasio kako smo mi mladi budućnost Crkve u Hrvatskoj te da trebamo otvoriti vrata srca Kristu. Osnaženi Duhom Svetim pozvani smo mijenjati svijet na bolje. Čestitamo svim našim framašima, ali i svim ostalima koji su ušli u kršćansku punoljetnost.

FRAMA MAJICA  FRAMA SHKM GLUMCI   FRAMA ZBOR U ZADRU

https://web.facebook.com/groups/259796767390684/?fref=ts

https://web.facebook.com/frama.rozat/videos/371295546408601/

Više možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/frama.rozat?pnref=story