11. kolovoza 2024.

Župne obavijesti 2024. ROŽAT19. TJEDAN KROZ GODINU 11. 08. 2024.

U ovom tjednu slavimo: Srijeda: Sv. Maksimilijan Marija Kolbe, svećenik i mučenik

Četvrtak: UZNESENJE BLAŽENE DJEVICE MARIJE, svetkovina

Petak: Sv. Roko Montpejerski,

Sutra, molitvom krunice u 18:30 sati započinje trodnevnica na čast Velike Gospe. Trodnevnu duhovnu obnovu predvodi naš franjevac fra Pavle Ivić koji djeluje u župi Srca Isusova na Voštarnici u Zadru. Nakon mise u 19 sati slijedi klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U srijedu, uoči svetkovine, nakon večernje mise biti će luminacija i prigodni koncert na igralištu uz samostan. Koncert organizira naš kotar.

Na svetkovinu Velike Gospe mise su ujutro u 8 sati u samostanu, u 10 sati na Matici misu predvodi fra Pavle Ivić i svečanu večernju hodočasničku misu u 19 sati predslavi don Marinko Šljivić iz susjedne župe Sv. Obitelji iz Nove Mokošice. Večernju misu u 19 sati animira župni zbor iz Sv. Obitelji. Misa će biti u klaustru našeg samostana. Pozivamo vjernike na trodnevnu duhovnu obnovu koja će biti u samostanskoj crkvi.

Molimo domaćice da spreme kolače za prigodno čašćenje ispred crkve. Pozivamo pjevače i ministrante za animiranje trodnevnice.Od sutra su večernje mise u našoj crkvi kroz tjedan i nedjeljom u 19 sati.

Župni ured će raditi od 17-18:30 sati kroz tjedan, osim subote i nedjelje.

Iduće nedjelje mise su u našoj crkvi u 8 11 i 19 sati. Misa u Knežici će biti u 9:30 sati.

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila i Župni listić.