7. siječnja 2024.

Župne obavijesti 2023. Župa RožatKRŠTENJE GOSPODINOVO 07. 01. 2024.

U ovom tjednu nema posebnih slavlja: Danas je svetkovina Gospodinova krštenja s kojom završava Božićno vrijeme. Od sutra počinje prvi dio Vremena kroz godinu koje traje do početka Korizme ili Pepelnice. Završili smo blagoslov obitelji u našoj župi. Ako još netko želi naknadni blagoslov neka se javi u ured. Susreti s vama u vašim obiteljima su bili ugodni i otvoreni. Hvala vam na prilozima koje ste dali za naše uzdržavanje u župi i samostanu. Hvala gestoldima i starijim ministrantima na pratnji. Od blagoslova obitelji smo dobili 14.700,00 eura s kojima namjeravamo obnoviti samostansku kuhinju.S nastavkom školske godine pozivamo djecu i mlade na redovite tjedne susrete i pripreme za sakramente.

U utorak poslije večernje mise imamo klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U četvrtak u 19 sati imamo susret članova župno-pastoralnog vijeća.

Crkvena zvona. Za elektrifikaciju crkvenih zvona kroz ovaj tjedan smo dobili 60,00 eura. A obnovu zvona smo do sada dobili 16.360,00 eura. Hvala svima na pomoći a radovi na obnovi zvona su već počeli.

U subotu organiziramo dječju tombolu za ministrante, dječji zbor i prvopričesnike. Tombola će biti u velikoj blagovaonici samostana u 15 sati.

Iduće nedjelje mise su u samostanu u 8, 11 i 18 sati. U Šumetu je misa u 9:30 sati.Od tiska imamo Glas Koncila, kalendare i Župni listić.