5. ožujka 2023.

Župne obavijesti 2023. ROŽAT DRUGA KORIZMENA NEDJELJA 05. 03. 2023.

U utorak se održava dekanatski susret obitelj u župi Mandaljena s početkom u 17 sati. Susret sadrži prigodno predavanje, priliku za sv. ispovijed, a nakon mise će biti prigodni domjenak za sve sudionike.

U utorak poslije večernje mise imamo klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. U utorak je susret članova ŽPV naše župe u 20 sati. U srijedu u 20 sati biti će susret za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika u vjeronaučnoj dvorani našeg samostana.

U četvrtak je susret mladih u 20:30 sati koji će biti primljeni u Franjevačku mladež. Molimo sve iz grupe da dođu na ovaj susret.

Kroz korizmeno vrijeme u crkvi imamo pobožnost Put križa pola sata prije večernje mise petkom i nedjeljom. U dnu crkve je prigodna kutija za novčane priloge stradalih u potresu u Siriji i Turskoj.

Pozivamo odrasle vjernike da se priključe probama župnog zbora koje se održavaju četvrtkom poslije večernje mise a djecu na probe dječjeg zbora koje se održavaju subotom u 17 sati.

Iduće nedjelje mise su u samostanu u 8, 11 i 18 sati. Misa u Šumetu je u 9:30 sati.

Naša biskupija najavljuje hodočašće u Svetu Zemlju povodom dvadeset godina od pohoda našoj domovini sv. Ivana Pavla II. Hodočašće će biti od 04.-10. studenog ove godine. Cijena aranžmana je 1.640,00 eura. Za sve ostale informacije u vezi hodočašća možete se obratiti u župni ured. Prijave su u župnom uredu do 15. ožujka.

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila i Župni listić.