26. veljače 2023.

PRVA KORIZMENA NEDJELJA 26. 02. 2023. U utorak poslije večernje mise imamo klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. U srijedu je susret članova OFS-a u 17 sati. Mogu se pridružiti i drugi vjernici da upoznaju sv. Franju Asiškoga.

Kroz korizmeno vrijeme u crkvi imamo pobožnost Put križa pola sata prije večernje mise petkom i nedjeljom. U dnu crkve je prigodna kutija za novčane priloge stradalih u potresu u Siriji i Turskoj. Pozivamo odrasle vjernike da se priključe probama župnog zbora koje se održavaju četvrtkom poslije večernje mise a djecu na probe dječjeg zbora koje se održavaju subotom u 17 sati.

Iduće nedjelje mise su u samostanu u 8, 11 i 18 sati. Misa na Matici je u 9:30 sati.

Naša biskupija najavljuje hodočašće u Svetu Zemlju povodom dvadeset godina od pohoda našoj domovini sv. Ivana Pavla II. Hodočašće će biti od 04.-10. studenog ove godine. Cijena aranžmana je 1.640,00 eura. Za sve ostale informacije u vezi hodočašća možete se obratiti u župni ured. Prijave su u župnom uredu do 15. ožujka.

Pozivamo mlade na korizmenu duhovnu obnovu koja će se održati u subotu u 18 sati u crkvi sv. Petra na Boninovu. Duhovnu obnovu predvodi zajednica mladih iz Mostara MiViDiMo. Možete se prijaviti i preko linka na plakatu oglasne ploče.

Križni put za djecu održava se u subotu u 10 sati na Srđu. U slučaju kiše križni put će se održati u Katedrali.Od tiska imamo novi broj Glas Koncila i Župni listić.