16. travnja 2023.

Župne obavijesti 2023. ROŽAT NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA 16. 04. 2023. Danas je Nedjelja Božanskog Milosrđa. Ovu nedjelju se može zadobiti Potpuni oprost. Za ovaj oprost, uz predhodnu sakramentalnu ispovijed, sv. Pričest te molitvu po nakani Pape, potrebno je u bilo kojoj crkvi sudjelovati u pobožnosti u čast Božanskog milosrđa ili barem pred Presvetim izmoliti Vjerovanje i Očenaš, dodajući zaziv: Isuse milosrdni, uzdam se u te.

U utorak je 6. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante Padovanskog. Pobožnost će biti 15 minuta prije večernje mise. Poslije mise imamo klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U srijedu se održava mjesečni susret za članove franjevačkog svjetovnog reda našem mjesnog bratstva u 18 sati. Mogu doći i drugi vjernici koje ovakvi susreti u vjeri zanimaju.

Sutra se nastavlja redovita školska godina. Pozivamo krizmanike na redovite susrete subotom u 11 sati, pripravnike za krizmu nedjeljom u 20 sati i prvopričesnike subotom u 10 sati. Mali zbor ima probe subotom u 10:30 u uređenoj pjevačnici našeg samostana. Pjevačnica ima mali studio, novu mikrofonija, stalaže za note, dvadesetak stolica i glazbene instrumente.

Iduće nedjelje mise su u našoj crkvi u 8, 11, i 19 sati. Misa u Komolcu je u 9:30 i zavjetna misa na spomen sv. Jurju u Knežici u 17 sati.

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila, MAK – Mali Koncil za djecu i Župni listić.